[Inne] Prośba odnośnie skody fabii

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piasek1025
    Classic
    • 2008
    • 13

Wywaliłem jeszcze pozostałe dwa wynurzenia do Spadu.
    Zostawiełem mu tylko to jedno, gdzie byla jakaś interakcja.

Poza tym wysyłam mu priva o następującej treści:

Witam,
    Widzę, że próbujesz "rozprawić się" z kolega Speediem.
    Otóż oświadczam Ci, że forum OCP nie może być wykorzystywane jako element nacisku na kogokolwiek.

Jeśli masz jakieś uwagi do kolegi to możesz to rzetelnie opisać i umieścić gdzie trzeba.
    Akurat dla kolegi Speedie poświęcony jest cały temat, gdzie opinie umieszczają zarówno zadowoleni jak i nie zadowoleni klienci. Jeśli będziesz miał trudność odnaleźć ten temat, to daj znać – pomogę Ci.

Jeśli natomiast zamierzasz stosować jakieś gówniarskie metody, gdzie pewnie Twoim założeniem jest ukaranie kolegi Speediego poprzez robienie negatywnych wpisów w jego ogłoszeniach, to dostaniesz zakaz pisania.
    Widzę u Ciebie ciągoty do bycia jedynym sprawiedliwym wśród narodów świata. Osoby takie świetnie czują się Internecie, ale akurat na OCP takie praktyki są tępione.

Wobec tego oświadczam Ci – jeszcze jedno Twoje wystąpienie w stylu samozwańczego szeryfa i żegnamy się definitywnie bez zadnych dodatkowych ostrzeżen, żółtych kartek, itp.

Pozdrawiam,
    MK
  • tom321
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 68

Mam zegary do sprzedania z fabii ale nowy właściciel zażyczył sobie stan licznika wynoszący 0km Czy ktoś mi może powiedzieć w jakim adresie zmienić jaką wartość na jaką? lub moge podesłać bina, hexa
    z góry wielkie dzięki

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Wykrecic numer do takiego ktory sie tym zajmuje i po sprawie.

BTW. Nowy licznik, jak nie wpisze mu sie jakiegos przebiegu po zakodowaniu wyswietli wlasnie 0km
      Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...